lauantai 2. maaliskuuta 2013

Ravioli con ripieno di ricotta e prosciutto...

Tämä annos on 4:lle pääruokana kera alkupalan. Täyte ei kaikkineen mennyt kyllä ravioleihin, joten täytyy taikoa siitä jotain huomenissa. Pasta on yksi niistä harvoista, joiden kohdalla ajattelen, että kaupasta saa valmiina...eikä oikeastaan menetä maussakaan juuri mitään! No, hyvää tämä oli, mutta vähemmälläkin askartelulla voisi päästä ;)
4dl puolikarkeita vehnäjauhoja, 2 munaa, 1 rkl öljyä ja suolaa



Täyte: 200g ricottaa, 35g gruyerejuustoa, 40g prosciuttoa, 40g keittokinkkua, 1dl parmesaania, 1 muna, 2 keltuaista,         1rkl hienonettua persiljaa, suolaa, mustapippuria ja muskottipähkinää.




Kastike: 5dl kanalientä, 2rkl vehnäjauhoja, 25g voita, 1/2dl kermaa, 1rkl persiljaa, parmesaania, suolaa, mustapippuria.
Pinnalle raastettua parmesaania ja silputtua persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti