sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pekoni-kana-perunaterriini...

Tämäkin päivä on kulunut niin ulko-kuin sisäpuuhissa. Resepti- aarteiden arkistoista kaivelin tämän kattauksen.

Pekoni-kana-perunaterriini: 1kg perunoita viipaloituina, 3 pkt pekonia, n. 500g broiskun rintafileitä, suolaa, pippuria ja kourallinen silputtua ruohosipulia.

Ruskista perunaviipaleet kevyesti voissa, mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipuli-silpulla. Vuoraa vuoka foliolla, asettele pekonit. Kerros perunaviipaleita, päälle puolet rintafileistä, taas kerros perunaa ja rintafileitä, sekä lopuksi loput perunat. Taittele pekonin helmat ja folio ruoan päälle. Uuniin noin sentin vesihauteeseen 200 astetta ja 1 1/2 tuntia.

Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua, ei onnistunut taaskaan meillä, koska oli niin nälkä :)

Kastike: 2dl kermaa ja 2rkl dijon-sinappia. Keitä kokoon.

Kolmas kuva on keksejä koirille, pekoniset ruiskaurakeksit. Nämä eivät kuulu missään määrin raakaruokintaan, mutta tuli silti tehtyä ja maistui :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti