keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kukkia ja katkarapu-täytettä...

Näitä siis tänään! Eilen mun valtasi tauti ja yö meni yskiessä, no en edes muista milloin viimeksi. Viikon alkajaisiksi tein setin sämpylöitä, pihviä ja paholaisenhilloa...ennen kaikkea lasten päiväaterioiksi, koska itse en ole lomalla...vielä!

Tänään jo sitten täytyi taikoa jotain lisää. Perussetti Hasselbackoja sai kaverikseen kylmän katkarapu-täytteen.

Katkarapu-täyte: 2,5dl kermaa, 1dl smetanaa, 200g ruohosipuli Creme Bonjouria, 1sitruuna (mehu+kuori), 1dl ruohosipulia, suolaa ja sitruunapippuria. Sekä paketti tai kaksi katkarapuja.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon smetana ja Creme Bonjour. Sekoita tasaiseksi ja lisää kaikki muut ainekset.

Pentuset on jo kuuden vkon ikäisiä, pesä alkaa reilun vkon päästä tyhjenemään. Puuhakasta porukkaa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti