tiistai 17. syyskuuta 2013

PERUNALASTUT kotikutoisesti

Onnistuu hyvin tyylillä - do it yourself! Ja jos vielä tykkäätte mausteesta sourcream and onions...niin lähentelee sitä.

Leikkaa todella ohuiksi siivuiksi noin 8 perunaa. Kaada öljyä paistoastiaan noin 5cm:n verran ja kuumenna se 170 astetta. Pudottele joukkoon perunasiivuja ja kypsennä rapsakoiksi puolin ja toisin, huiluutellen. Nosta lastut talouspaperin päälle, jotta liika rasva imeytyy siihen. Mausta hyppysellisiä mausteita kts. Kuva 2. Levitä laakealle astialle, jotta kuivahtavat vielä tovin. Nauti kera dipin!

Tärkeät jutut: ohuet perunasiivut, öljyn kuumuus ja sen imeyttäminen lastujen pinnasta pois = rapeat lastut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti