sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Leivosvuokana hernekeitto-PURKKI

Säilykepurkit toimivat kokonsa puolesta erittäin hyvin leivosvuokina. Yhdellä hernesoppa-purkilla syntyy kaksi leivosta ja reseptikin äärimmäisen simppeli.

Leivos 4:lle: 2 munaa, saman korkeuden verran sokeria sekä jauhoja (50%perunajauhoa ja 50%vehnäjauhoja), 1tl leivinjauhetta, 1rkl kaakaojauhetta ja 1tl vaniljasokeria. Vatkaa munat ja sokerit, lisää hitaasti vatkaten joukkoon kuiva-aineet. Voitele ja korppujauhota purkit (2kpl), jaa taikina niihin tasan. Paista 175 astetta ja noin 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kumoamista. Jaa yhden purkin leivospohja neljään osaa.

Täyte: 120g mascarponea, 1tl vaniljasokeria ja 2rkl mustaherukka-hyytelöä. Kuorrutteena sokerikuorrutetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti