keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Maukkaat maksapihvit

Haastekerroin on aina kohdallaan, kun lähtökohtaisesti laittaa ruokaa, jolle ei hurraata huudeta. No, siitä siis starttasi tämän päivän ateria ja ilokseni osui ja upposi ilman mutinoita suupielestä ;)

500g jauhettua maksaa, 2 sipulia, 5 perunaa, 3rkl kuutioituna suolakurkkua, 3dl vaaleaa leipää, 2munaa, 1rkl hunajaa, 1rkl Worcester-kastiketta, 2tl suolaa, ripaus valkopippuria ja paprikajauhetta.
Kuutioi sipulit ja kuullota pannulla, kuori ja raasta perunat, leikkaa leipä kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna oleentua hetken, jotta leipä turpoaa ja taikina paksuuntuu. Nostele lusikalla nokkoja pannulle pihvin muotoon, paista keskilämmöllä useampi minuutti molemmin puolin.

Kermakastike Maku-lehden reseptillä KLIK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti