maanantai 28. lokakuuta 2013

Mehevät minimuffinsit pähkinäsuklaalla

Kerrankin kosteutta koostumuksessa riittävästi, niitä kuivempiakin olen onnistunut tekemään :) Tein reseptistä minimuffineja, juuri sopivia suupaloja tällä makeustasolla.

MINIMUFFINSSIT 30kpl

Taikina: 11/2dl sokeria, 2tl vaniljasokeria, 2 munaa, 1/2dl vaaleaa siirappia, 1/2tl suolaa, 4rkl kaakaojauhetta, 2dl vehnäjauhoja, 11/2tl leivinjauhetta ja 100g voita. Sulata voi, vatkaa munat ja sokerit. Sekoita joukkoon sekoitetut kuiva-aineet sekä siirappi ja sulatettu voi. Täytä vuoat 2/3 osan verran. Itse käytin tälle taikinalle 5mm tyllaa, saa siistimpää jälkeä, mutta ilmankin pärjää. Paista 175 astetta ja noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen täytettä.

Täyte: 75g voita, 1tl vaniljasokeria, 3/4dl pähkinäsuklaa levitettä, 11/2dl tomusokeria ja 1rkl maitoa. Vatkaa voi ja vaniljasokeri, lisää joukkoon kaikki muu ja vatkaa tasaiseksi. Pursota muffinien pintaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti