sunnuntai 12. tammikuuta 2014

MandariiniSORBETTI - kevyttä hyvää

Vihdoinkin saatiin edes vähän lunta! Tervetullutta viikkojen pimeyden jälkeen.....jonka seurauksena tuntuu, että kroppakin huutelee väriä ja vitamiineja. Siihen nälkään tämä jälkkäri on oikein hyvä ja simppeli vaihtoehto. Kaiken kukkuraksi vielä niin kevyttäkin, että ei tarvi kaloreita laskeskella.

Lämpimästi tervetuloa myös uudet lukijat :)

Mandariinisorbetti: mandariinia, ripaus vaniljasokeria ja kanelia. Leikkaa mandariineista hattu pois, koverra sisustat ja hujauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta vaniljasokerilla ja kanelilla. Kaada seos kuoriin ja pakasta. Ennen tarjoilua tee valkuisvaahto. Kuuteen annokseen riitti hyvin 2 valkuaista vaahdotettuna ja mukaan hieman sokeria. Tasaa valkuaisvaahto sorbetin pinnalle ja paista nätti väri 200-220 astetta ja noin 3-5 minuuttia. Tarjoa heti.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti