perjantai 23. tammikuuta 2015

Täytetyt taskut - helposti ja nopeasti maistuvaa

Kokeilin vasta ensimmäistä kertaa Myllyn Parhaita Voitaikinataskuja ja nehän osottautuivat vallan käyttökelpoisiksi.

Tuote, joka taipuu yhtälailla niin makeisiin kuin suolaisiinkin purtaviin sekä arkeen ja juhlaan....ja mikä parasta, valmistuu helposti ja nopeasti.....aina ei ole aikaa kuhnata keittiössä tunti tolkulla :)
Melkoinen myyntipuhe eikä edes maksettu :D :D

Nämä taskut saivat hyvin ruokaisan täytteen. Täytteitähän voi varioida loputtomasti tilanteen ja tarpeen mukaan.




TÄYTETYT TASKUT (10kpl)

1pkt (10 kpl) Myllyn Parhaita Voitaikinataskuja
1muna
seesamin siemeniä

Lämmitä uuni 225 astetta ja levitä jäiset voitaikinataskut pellille. Voitele munalla ja ripottele pintaan seesamin siemeniä. Paista noin 15 minuuttia ja anna jäähtyä.




MERELLINEN täyte

200g ruohosipulituorejuustoa
1dl kermaviiliä
1prk tonnikalaa
180g katkarapuja
1prk (190/100g) savusimpukoita
1 suippopaprika
pala tuoretta kurkkua
kourallinen tuoretta tilliä
puolikkaan limen mehu
2tl paprikajauhetta
2tl mustapippuria
suolaa maun mukaan

1pkt (50g) rucolan versoja (näitä ei sekoiteta täytteeseen)

Sulata katkaravut ja purista joukkoon limemehu. Valuta tonnikalat ja simpukat , pilko kurkku ja paprika. Silppua tilli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. 

Avaa voitaikinataskut ja asettele niiden pohjalle rucolan versot sekä täyte päälle. Tarjoa.





Tämä ilta kuluukin niin, että korvat kuuntelevat VOF:a, kädet häärää makkarin sisustuksen kimpussa ja mieli seilaa varmaan jokaisessa ilmansuunnassa tarpeiden mukaan :) Kivaa perjantaita!

8 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä taskuja! Noita taskuja saa siis täyttöä vaille valmiinakin? Tein viime viikonloppuna aika vastaavia porotäytteellä, mutta käytin joulusta jääneet lehtitaikinat "taskuiksi". Hyviä olivat ja totesin saman kuin sinäkin, että tuolla idealla saa tehtyä vaikka mitä. Puuhakasta viikonloppua! ps. Olit muuten tehnyt ihan huippuhienot valaisimet. Näin ne nyt vasta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Anu :) Valaisimet syntyivät loppukaiken tosi helposti. Joo, siis näitä taskuja myydään täyttöä vaille valmiina raakatuotteena.....tuo porotäyte kuulostaa hyvältä, nam :) Kivaa vkonloppua teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni lisäys vielä: käypä kurkkaamassa blogissani. Siellä on haaste sinulle ♥

      Poista
  3. Liityin jäseneksi, sulla oli niin kivoja juttuja kuvia täällä, varsinkin tuo betonivalaisin. Hieno:) Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustellaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mysterious M ja tervetuloa :) Käväisinkin jo piipahtamassa pika pikaa blogissasi ja sieltähän löytyy mukavan raikas meininki!

      Poista
  4. Voi ei voi ei voi ei.. ensimmäinen kommenttini taisi hävitä taivaan tuuliin :(. Hehkuttelin täällä blogilöytöä kesken työpäivän. Aamupuurolla niin piti vain nopeasti kurkata pari juttua ja tännehän jäin jumiin. Aivan mielettömän upea koti, toinen toistaan upeampia ruokia ja viimeisen silauksen antoi nuo karvakasat. Meilläkin kotona moinen olettevasti kuorsailee.. meidän sängyllä luvatta.. ja niin onnellisena. Ehdottomasti jään lukijaksi, linkitän blogiini ja tulen paremmalla ajalla uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D Samalla tapaa vietän minäkin työajan lakisääteisillä tauoilla aikaani, toiset meillä tsekkaa Kauppalehden uutiset ja minä sen, mitä blogimaailmaan kuuluu ;) Tervetuloa Hanna-Riikka ja samoin.....perehdyn sunkin blogiin paremmin :)

      Poista