keskiviikko 2. lokakuuta 2013

PannuPIZZAA texmexillä

Pannupizzaa jo toisen kerran viikon sisään! No, siihen on syynsä....maistuu. Tällä kertaa tein texmex-henkisen syntisen hyvällä Italialais-lisällä.

Pohja: 3dl vettä, 1pss kuivahiivaa, 1rkl kuivattua basilikaa, 2tl sipulijauhetta, 1tl suolaa, 1rkl sokeria, noin 5dl vehnäjauhoja sekä loraus öljyä. Sekoita +42 asteiseen veteen kuivahiiva ja mausteet. Lisää jauhot ja öljy. Vaivaa tasaiseksi ja anna kohota.

Kauli pannua (28cm) noin 5 senttiä suurempi ympyrä. Ripottele taikinan reunoille juustoa, taita reunat ja aseta paistoastiaan. Anna kohota vielä tovi ja täytä.

Täyte: pohjalle 370g yrttitomaatti-mursketta. Paista 400g jauhelihaa ja mausta 1/2pss taco season mixiä. Lisää joukkoon 1prk Kidney-papuja. Kaada pohjan päälle ja lisää pintaan ripaus juustoraastetta, mozzarellaa ja tomaattiviipaleita. Paista 250 astetta ja noin vartti. 



2 kommenttia:

  1. Nälkä tulee kuvia katsellessa, herkullisen näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on osastoa syntisen hyvää, jota ei tehdä joka päivä ;)

      Poista